5 «must-haves» til sommerferien

Disse smarte produktene anbefaler vi til ferien i år.

 

I år har vi plukket ut flere sommerfavoritter, som passer de fleste. Digger du hjemmelaget pizza? Hvorfor ikke steke den på grillen? Har du ikke pizzaplate fungerer det også med aluminiumsfolie. Samtidig kan du lytte til en av våre bærbare høyttalere mens du kokkelerer.

Fortsett å lese for våre 5 «must-haves» til sommeren i år!

 

1) Hodetelefoner med bluetooth

Enten du skal på bilferie, stranda eller på fjellet i år, er hodetelefoner med bluetooth praktisk.  Med trådløse hodetelefoner kan du gå ut å kose deg i godværet og fortsatt høre på god musikk, en spennende bok eller favorittpodcasten. Når du dropper kabel til fordel for bluetooth, slipper du dessuten ledninger som alltid er i veien.

Les også: Lei av pølser som turmat - prøv en av disse!

 

 

2) Kald drikke med partycooler

Gjør de varme sommerdagene enda bedre med iskald drikke til enhver tid. En mobil partycooler lar deg nyte kald drikke overalt, og denne varianten fra Elvita har et volum på hele 50 liter. Hjulene gjør den enkel å flytte på, og i tillegg følger det med to kurver for flasker, samt to serveringsbord av plast. Begge er avtagbare. Kjøletemperaturen kan stilles inn mellom 0 – 15 °C.

 

 

3) Vanntett høyttaler til stranda fra JBL

Nyt late stranddager med en vanntett høyttaler! Flip-høyttaleren til JBL er vanntette og batteriet varer i opp til 12 timer. Den kommer i flere fine farger, og har selvfølgelig bluetooth. Den produserer overraskende kraftig lyd, og har to eksterne basselementer.

Du trenger ikke lenger å bekymre deg for regn eller søl. Du kan til og med senke Flip 4 under vann. Det slitesterke tøymaterialet og det robuste gummikabinettet gjør at høyttaleren din vil klare seg gjennom alle dine eventyr.

Les også: 6 enkle treningstips

 

 

4) Frisk pust med elektrisk tannbørste

Det er viktig å ta vare på tennen sine, også når man er på ferie. De fleste tannleger anbefaler at man bruker elektriske tannbørster for å oppnå best efffekt. Moderne el-tannbørster har som regel over 4 ukers batteritid og leveres gjerne med praktisk reiseboks.

 

 

Les også: Internettradio – Alternativet til DAB

5) Lag pizza på grillen

Lite er bedre enn å grille på sommeren, og det er faktisk mulig å steke pizza på grillen. Alt du trenger er en pålitelig grill som produserer jevn høy varme, og pizzasten. Du kan takke oss senere.

 

Vil du vite mer om de nye energimerkingene? Klikk her.

Medlemspris